saldusmiegas.lt

Parduotuvė

Privatumo politika

Privatumo politikoje naudojami terminai

Dokumentas www.saldusmiegas.lt patvirtinta Privatumo Politika.

E-parduotuvė – mūsų www.saldusmiegas.lt parduotuvė, kurioje dabar lankotės.

Bendrovė – mūsų E-parduotuvės asmens duomenų valdytojas, kuriam sutinkate teikti ir perleisti savo asmens duomenis trečioms šalims.

Slapukas (angl. cookie) – mažas dažniausiai naudojamas tekstinis failas, turintis unikalų identifikacijos numerį, kuris yra siunčiamas į kiekvieno Duomenų subjekto įrenginį, kuriuo jis jungiasi ar naršo Svetainėje. Slapukai įrašomi į Duomenų subjekto įrenginį tik jam davus sutikimą. Jie leidžia stebėti Duomenų subjekto veiksmus Svetainėje, rinkti apie jį duomenis tam, kad būtų galima užtikrinti sklandų Svetainės funkcionavimą, stebėti statistinę informaciją, teikti specializuotus pasiūlymus.

Bendrosios nuostatos

Pirkėjo asmeninių duomenų tvarkymą nustato Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai, reglamentuojantys tokių duomenų rinkimą bei šios Taisyklės.

Pirkėjų duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais, tvarkomi sąžiningai ir tiksliai.

Jei Jums kiltų su šiuo dokumentu susijusių klausimų, prašome kreiptis į mus šiuo el. paštu: [email protected]

Kam taikoma ši privatumo politika?

Ši privatumo politika yra taikoma Bendrovės teikiamoms prekių užsakymo bei pirkimo internetu per Bendrovės e-parduotuvę paslaugoms, nepriklausomai nuo to, kokius įrenginius Bendrovės klientas ir/ar e-parduotuvės lankytojas naudoja apsilankymui e-parduotuvėje. Privatumo politikoje nustatytos sąlygos taikomos kiekvieną kartą Jums norint pasiekti mūsų teikiamą turinį ir /ar paslaugą, nepaisant to, kokį įrenginį (kompiuterį, mobilųjį telefoną, planšetę, televizorių ar kt.) naudojate.

Ši privatumo politika netaikoma e-parduotuvėje pateikiamoms nuorodoms į trečiųjų šalių tinklalapius, todėl mes rekomenduojame atskirai pasidomėti tokiuose tinklapiuose galiojančiomis asmens duomenų tvarkymo taisyklėmis.

Kokie duomenys yra renkami?

Tiesiogiai Jūsų pateikiama informacija: vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, namų adresas ir kt. informacija, kurią Jūs pateikiate įsigydami prekes ir/ar prisiregistruodami Svetainėje.

Informacija, kaip Jūs naudojate mūsų Svetainę: informaciją, kurią gauname, kai Jūs naršote Svetainėje, įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę lokaciją ar kt. informaciją apie Jūsų kompiuterį ar kitą naudojamą įrenginį. Taip pat informaciją apie Jūsų veiksmus Svetainėje – statistiką apie apsilankymų trukmę, puslapio / prekės paieškas, paspaudimų skaičių, pirkimo istoriją ir pan.

Informacija iš trečiųjų šalių: Mes galime gauti informacijos apie Jūs iš trečiųjų šalių (pavyzdžiui, viešųjų, komercinių šaltinių, socialinių tinklų ir kt., jei tai nepažeidžia teisės aktų) ir susieti ją su informacija, kurią mes gauname iš Jūsų.

Kita informacija: Bet kokia kita informacija, kurią Jūs savo noru atskleidžiate Bendrovei  – telefonu, elektroniniu paštu, pildydami užklausą Bendrovės Svetainėje, bendraudami socialiniuose tinkluose ar kitais aktyviais veiksmais kreipdamiesi į Bendrovę.

 

Kaip tvarkome jūsų duomenis?

Mes renkame Jūsų asmens duomenis, kuriuos jūs mums apie save pateikiate tada, kai vykdote užsakymą bei pirkimą mūsų e-parduotuvėje ir įtraukiate papildomus duomenis apsipirkimo e-parduotuvėje tikslais, taip pat norėdami su mumis susisiekti per nurodytus Bendrovės kontaktinius duomenis ar gauti mūsų pasiūlymus.

  • Jums pateikiant mums duomenis per mūsų e-parduotuvę;
  • Sudarant pirkimo sutartis;
  • Kai Jūs elektroniniu laišku kreipiatės Bendrovės nurodytu elektroninio pašto adresu;
  • Kai Jūs suvedate savo asmens duomenis į e-parduotuvę;
  • Kai sutinkate su slapukų įdiegimu Jūsų įrenginyje;
  • Kai sutinkate gauti mūsų pasiūlymus;
  • Ar kitu būdu pateikiate ar Jūsų sutikimu gaunant iš trečiųjų šalių informaciją.

Duomenų saugojimo terminas

Užtikriname, kad duomenys, kuriuos mes renkame, yra adekvatūs ir tik tokie, kurie reikalingi Bendrovės ir Duomenų subjekto susitarimams ir/ar užsakymams įgyvendinti. Garantuojame, kad asmens duomenys tvarkomi sąžiningai ir panaudojami tik tiems tikslams, kuriems buvo renkami.

Bendrovė turi teisę saugoti Jūsų asmens duomenis 5 (penkerius) metus nuo jų pateikimo, išskyrus tuos atvejus, kai Duomenų subjektas reikalauja kitaip ir/ar tuos tuos atvejus, kai to reikalauja teisės aktai.

Esant nenumatytoms aplinkybėms, kurių metu kyla grėsmė asmens duomenų saugumui, imsimės visų priemonių apsaugoti jūsų duomenis bei nedelsiant jus apie tai informuosime.

Bendrovė neatsako už bet kokį netinkamą duomenų panaudojimą, kai jis įvyko dėl Duomenų subjekto kaltės (pavyzdžiui, Duomenų subjektui praradus prisijungimus prie Svetainės, perleidus juos tretiesiems asmenims ir pan.)

Kam atskleidžiame jūsų duomenis?

Įsipareigojame neperduoti jūsų asmeninių duomenų jokioms nesusijusioms trečiosioms šalims, išskyrus šiuos atvejus:

  • tretiesiems asmenims, vykdantiems užsakymų pristatymo paslaugą;
  • Lietuvos Respublikos valstybei priklausančioms institucijoms, asmenims, kuriems yra pavesta vykdyti įstatymuose numatytas funkcijas;
  • asmens duomenų tvarkytojams, tokiems kaip IT specialistams, E-parduotuvės ir Bendrovės administravimą teikiančioms įmonėms, apmokėjimų tarpininkams, apskaitą tvarkančiai įmonei ar asmeniui, reklamos paslaugas teikiančioms įmonėms ir kitiems subjektams, kurios padeda vykdyti mūsų veiklą.

 

 

Slapukai (angl. cookies)

Siekdami pagerinti Jūsų patirtį lankantis e-parduotuvėje, naudojame slapukus (angl. cookies) – nedideles tekstinės informacijos daleles, kurios automatiškai sukuriamos naršant svetainėje ir yra saugomos Jūsų kompiuteryje ar kitame galiniame įrenginyje. Slapukų surinkta informacija leidžia mums užtikrinti Jūsų galimybę naršyti patogiau, teikti Jums patrauklius pasiūlymus bei daugiau sužinoti apie mūsų lankytojų elgesį, analizuoti tendencijas ir tobulinti tiek e-parduotuvę, tiek Jūsų aptarnavimą, tiek mūsų teikiamas paslaugas.

Standartiniai naršyklių nustatymai leidžia priimti slapukus, tačiau vartotojas gali juos išjungti. Atlikus šiuos nustatymų pakeitimus kai kurios tinklapio dalys gali visai neveikti arba veikti netinkamai. Mobiliųjų įrenginių vartotojai, norėdami išjungti slapukų rinkimą, turėtų vadovautis įrenginio nustatymais.

REGISTER

Jūsų asmeniniai duomenys bus naudojami apdorojant jūsų užsakymą, palaikant jūsų patirtį šioje svetainėje ir kitais tikslais, aprašytais mūsų privatumo politikoje.

1 Eur nuolaida
Jums nepasisekė
5 Eur nuolaida
Beveik!
10 Eur nuolaida
Buvote labai Arti!
5% nuolaida
Deja, jums nepasisekė
Jums nepasisekė
50% nuolaida
Buvote labai arti!
3 Eur nuolaida
Pabandykite savo sėkmę bandydami laimėti nuolaidą!
Įveskite savo el. paštą ir sukite ratą bandydami laimėti prizus!